Wat maakt Viv! bijzonder?

De meeste parfums zijn gemaakt op alcohol-basis. Alcohol verdampt snel door de lichaamswarmte van de huid. Als de parfum op alcohol-basis opgespoten wordt, lijkt het in eerste instantie een sterk aanwezige geur, maar deze geur vervliegt al snel.

Olie-basis
Parfum dat gemaakt is op olie-basis zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt. Dit komt doordat de huid de olie verwarmd en daardoor gaat de olie zich in de huid verdiepen. Doordat de olie in de huid trekt en niet vervliegt, blijft de geur de hele dag goed ruiken. Bovendien bevat parfum op olie-basis een hogere geurconcentratie, waardoor je minder van de parfum hoeft te gebruiken.

Langdurige geur
De geur kan heel anders ruiken bij jezelf ruiken dan bij iemand anders. Dit heeft onder andere te maken met de zuurgraad van de huid. Het kan dus per persoon verschillen hoelang de geur blijft hangen en hoe deze geur zich vormt.

Viv! Eau de parfum
De eau de parfum van Viv! bevat veel essentiële oliën en weinig alcohol. Je hebt niet veel nodig om onze heerlijke geuren de hele dag te ruiken. Dit maakt de parfum van Viv! heel bijzonder. Door de handgemaakte unieke verpakkingen, verwen je jezelf of anderen met een mooi cadeau.

Op het moment heeft Viv! Body luxuries drie geuren in het assortiment:

  • Asian Rose
    Staat voor stralend, vrouwelijk, zelfverzekerd en sensueel
  • Guilty Treasure
    Staat voor onnavolgbaar, sexy, uitdagend en onweerstaanbaar chique
  • Presumed Innocence
    Staat voor mysterieus, karakteristiek, prikkelend en fenomenaal

Binnenkort komt er een nieuwe geur bij Viv! Body luxuries uit. Ben jij benieuwd? Blijf ons dan volgen op Facebook en Instagram en houdt de website in de gaten. Dan kan jij binnenkort eigenaresse worden van de heerlijke nieuwe geur.

 

Scent with love,

Viv!

Basisnoot: vanille

Door de vakantie hebben we enige niks meer laten horen, maar wij vinden het tijd om meer te gaan bloggen! Niet alleen over wat we doen of waar we te vinden zijn, maar ook meer inhoudelijk: waar komen onze producten vandaan en welke ingrediënten make...

Wat doen geuren met je?

Geuren hebben invloed op onze gemoedstoestand. We worden er energiek, blij of ontspannen van. Daarom voegen wij zelf ook geuren toe in ons leven. Denk aan een verfrissende autoparfum, een rustgevende linnenspray voor het bed of een heerlijke geurkaar...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *