Heb je ons al gezien in de Marie Claire?

Op kantoor zijn wij druk bezig met de lancering van onze vierde parfum. We hebben de geur vorige week goedgekeurd en de productie begint dan ook snel. We kunnen niet wachten om de nieuwe parfum met jullie te delen! Houd de brievenbus in de gaten, want binnenkort zal hij op de mat vallen bij iedereen die 1 van de andere geuren al eens heeft aangeschaft!

Marie Claire
Natuurlijk gaat onze aandacht niet alleen naar de nieuwe geur. We hebben nog 3 prachtige geuren waar wij trots op zijn. En dat zag je deze week terug in de Marie Claire. Heb jij onze ‘ Viv! Guilty Treasure’ daar al gespot? Wij vonden het ontzettend leuk dat zij ons benaderden om het product te adverteren in hun blad. Zo merken wij steeds meer dat ons product jullie allemaal blij maakt!


Wij zijn dus ontzettend blij met alle (media)aandacht die we krijgen. Met die energie hopen wij dat steeds meer vrouwen zich bijzonder voelen, want: ‘Viv makes you feel special every day!’.

Laat ons weten wat jij ervan vindt!
Heb jij ons gezien in de Marie Claire of heb je ons team ontmoet op de beurs? Heb jij 1 van de parfums al in huis? Wij vinden het leuk om van je te horen! Laat ons via Facebook weten wat jij ervan vindt!

Scent with love,

Viv!

Back at The office…

Na afwisselende weken met beurzen. Zijn we weer terug op kantoor. Er zijn veel bestellingen binnengekomen. Jolanda zal deze dezelfde dag of de volgende (werk)dag meteen klaar maken om te versturen. Het is leuk om te zien dat we ook al veel vaste klan...

Basisnoot: vanille

Door de vakantie hebben we enige niks meer laten horen, maar wij vinden het tijd om meer te gaan bloggen! Niet alleen over wat we doen of waar we te vinden zijn, maar ook meer inhoudelijk: waar komen onze producten vandaan en welke ingrediënten make...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *