Let us help you

Klantenservice

Onze klantenservice is bereikbaar via e-mail: info@vivbodyluxuries.com of middels het contactformulier hiernaast. Mail wordt beantwoord op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op +31 (0)70 2092270 op maandag t/m vrijdag 08.00 -17.00 uur.

Klachten

Bij Viv! willen wij jou graag een blij gevoel geven. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met ons product of heb je klachten over een bestelling/levering. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat wij het naar tevredenheid voor jou op kunnen lossen.

FAQ

Hieronder hebben wij een lijst met de meest gestelde vragen opgesteld. Staat jouw vraag niet in de lijst? Neem dan contact met ons op, zodat wij jouw vraag kunnen beantwoorden.

Ja, je kan de bestelling personaliseren met een lint. De tekst voor op het lint kan worden ingevuld bij bestelnotities. Bestelnotities kan je vinden als je op ‘doorgaan naar afrekenen’ hebt geklikt.

Als je spijt hebt van je aankoop, mag je deze binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden terugsturen.

Houd bij het terugsturen wel rekening met onderstaande:

  • Onze artikelen mogen teruggestuurd worden, maar moeten wel in verzegelde verpakking zitten wegens hygiënische overwegingen. Reeds geopende verpakkingen kunnen wij helaas niet retour nemen.

.

Ja, dit is mogelijk! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@vivbodyluxuries.com. Viv! producten zijn ook geschikt als relatiegeschenken of andere grote incentives als kerstpakketten voor je bedrijf.

Onze producten zijn niet alleen op onze website te verkrijgen, maar ook bij een aantal fysieke verkooppunten:

  • MOOI parfumerie te Bilthoven
  • MOOI parfumerie te Nieuwerkerk a/d IJssel
  • MOOI parfumerie te Wierden
  • Salon en parfumerie Rona te Harlingen
  • Schoonheidssalon Inge te Montfoort
  • Size Zero te Alkmaar

Houd onze social media in de gaten voor meer toevoegingen.


X