Go shopping


Presumed Innocence, Guilty Treasure, Elusive Passion & Asian Rose

Eau de Parfum, 50 ml

Presumed Innocence, Guilty Treasure, Elusive Passion & Asian Rose

Eau de Parfum Travel Size, 15ml

Guilty Treasure & Asian Rose

Hair & Body mist, 150ml

Guilty Treasure & Asian Rose

Bath & Shower, 300ml

Guilty Treasure & Asian Rose

Tea, 100gr

Velvet Rose & Lovely Lavender

Hand Soap, 300ml

Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden

iDeal (gratis)
Creditcard (2,25%)
Paypal (gratis) – binnenkort mogelijk
V-pay (gratis)
Bancontact/MisterCash (België) (1,5%)

Bankoverschrijving gratis 1 – 2 werkdagen. (Iban NL94RABO0308181913 t.n.v. Lecorps VOF)
De bezorging is afhankelijk van de betaling. De betaling moet binnen 10 werkdagen plaatsvinden.

Stuur Viv!

Bij Viv! willen wij jou graag een blij gevoel geven. Wil je iemand uit jouw omgeving ook kennis laten maken met de wereld van Viv!? Vul hier zijn/haar gegevens in en Viv! zorgt dat er een sample van ons nieuwste product op zijn/haar deurmat valt.

Viv! Verzenden

Bezorgen

Wij streven ernaar om je bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te bezorgen. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode worden bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 15.00 uur* binnen 1-2 werkdagen geleverd.

Wij bezorgen in Nederland, België en Duitsland. Voor bezorging en verscheping buiten deze landen graag contact opnemen met onze klantenservice.

*Bestellingen geplaatst op vrijdag na 15.00 uur en in het weekend worden op dinsdag geleverd. Geen levering op maandag en feestdagen.

Verzendkosten

Wij berekenen €6,50 verzendkosten in Nederland. Verzendkosten naar België en Duitsland met track en trace zijn € 13,-. Voor verzendkosten buiten deze landen graag contact opnemen met onze klantenservice.

Viv! verzenden 2
Asian-Rose-package

Ruilen/Retourneren

Je hebt de mogelijkheid om je bestelling, conform de in onze algemene voorwaarden vastgelegde termijnen te retourneren. Je kunt zonder opgaaf van redenen binnen een termijn van 14 werkdagen na ontvangst van de producten de overeenkomst ontbinden. Je moet dan de bestelde producten in goede en ongebruikte staat (en in de originele verpakking), inclusief de eventueel bijbehorende cadeaus, retourneren. Wanneer je iets wilt ruilen of retourneren, vragen wij je om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen je dan verder.


X