Back at The office…

Na afwisselende weken met beurzen. Zijn we weer terug op kantoor. Er zijn veel bestellingen binnengekomen. Jolanda zal deze dezelfde dag of de volgende (werk)dag meteen klaar maken om te versturen. Het is leuk om te zien dat we ook al veel vaste klanten hebben.

Kirsten en Esther zijn druk bezig met de planning voor het najaar. We zijn door meerdere beurzen benaderd dus dit vraagt veel tijd voor een goede planning.

We zijn op kantoor ook bezig met de voorbereidingen van onze nieuwe geur! Heel leuk allemaal. Er moeten nog kleine aanpassingen gedaan worden om de geur precies te krijgen zoals we willen. Spannende weken! De geur is nu al heerlijk dus we zijn benieuwd hoe het zal zijn met de kleine aanpassingen. Zijn jullie ook benieuwd?
We zullen een kleine hint geven, het is een heerlijk zwoele zomerse geur… Komt dat even mooi uit, nu de zomer eraan komt. Afgelopen week hebben we natuurlijk al kunnen genieten van het zomerse weer. Hopelijk komen er nog veel van zulke weken aan.

Geniet van het weer en tot snel!
Scent with love,

Viv!

Een nieuwe beleving…

Beurzen hebben we wel vaker gezien en vaker meegemaakt. Wat was de beurs in Dubai leuk. We hebben nieuwe contacten gelegd. Goed voor onze ontwikkelingen in de toekomst. Twee dagen beurs en 38 graden dan zul je ons niet horen klagen. Verschillende ...

Heb je ons al gezien in de Marie Claire?

Op kantoor zijn wij druk bezig met de lancering van onze vierde parfum. We hebben de geur vorige week goedgekeurd en de productie begint dan ook snel. We kunnen niet wachten om de nieuwe parfum met jullie te delen! Houd de brievenbus in de gaten, wan...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *